torstai 14. toukokuuta 2015

Asian vierestä (remonttiblogi). Osa 11.

The end.

15.5.2015

It's done. Remontti valmis.
Kahden kuukauden mustalaisleirissä asuminen on vihdoin ohi. Urakoitsija sai hommat valmiiksi keskiviikkona 13.5.
Vielä pari pientä fiksausta (päätin maalata kaikki ovilistat) ja mittava siivousurakka, niin asunto on valmis myyntiin laitettavaksi.



Olohuoneen laminaattien vaihto kävi käden käänteessä. Yeah, right...

Vesivahinkoon liittyvien korjaustöiden lisäksi päätimme remontoida muutakin. Esimerkkinä keittiön tasot ja liesituuletin.


Vanha ja uusi. uudessa on myös aktiivihiilisuodatin.
Ja tuosta jo näkyykin, että...



...keittiö sai valkoiset työtasot alumiinireunuksin. Päivitti köökin tälle vuosikymmenelle. Tumma kirsikkasävy on hieman vanhahtava, mutta lisäämällä vaaleita pintoja, se saa uuden ilmeen.

Vaatehuoneessa mentiin käytäntö edellä. Reilusti hyllytilaa kaikelle sille tavaralle, mitä meillä on ja riittää.
Että näin. Seuraava Asian vierestä -blogikirjoitukseni sisältää sitten mallikuvat kämpästä ja sen, mitä te kaikki varmaankin haluatte tietää eli hinnan. Mitä koko remontti (mukana tietenkin myös alakerran asunto) tuli meille maksamaan?
Siitä vielä, että tätä kirjoittaessa alakerrassa on vielä remontti meneillään. Meillä remontoi (purkutyötä huomioimatta) yksi mies ja heillä on pörrännyt ainakin kolme henkilöä. Ja meillä on valmista myös lisätöiden osalta.
En voi olla tuntematta lievää vahingoniloa, mikä kumpuaa moukkamaisesti käyttäytyneen herra naapurin tämän hetkisestä tilanteesta. Too bad...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti