sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Asian vierestä (remonttiblogi). Osa 10.

3/4 valmiina.

11.5.2015

Lattiapinnat ovat nyt uusitut. Eteinen, vaatehuone ja osa makuuhuoneestamme on maalattu.
Tapahtui viime viikolla:


Olohuone oli ehkä isoin projekti sen kaiken tavaramäärän siirtelyn takia. Tuntuu, että on muuttanut tässä kuukauden aikana kymmeniä kertoja. Laatikot ja osa huonekaluista ovat saaneet matkustaa huoneesta toiseen useita kertoja - ja sitten tietenkin aina takaisin.
Olohuoneessa oleva viihdelaitteiston johtohelvetti on aina oma lukunsa. Pitänee alkaa etsimään langattomia vaihtoehtoja.

Artsy b&w -kuva johdoista ym.

Olohuoneen valmistuttua, oli vuorossa Jimin huone.

Tässä lähtökohta. Jälleen vanhat laminaatit pois ja uudet tilalle...

...niin kuin näin. (tuo viiden markan tietsikkataso saa kyllä kohta lähtöpassit).
Tässä huoneessa paljastui yllättäen pieni ongelma. Nimittäin...

...märkä kohta ikkunan alapuolella! Mitä helvettiä?! Se on ollut verhon (ja muista huoneista kasatun tavaramäärän) takana piilossa. Arvaatte varmaan, miltä tuntuu löytää uusi kosteusvaurio keskellä vanhan kosteusvaurion korjaustöitä?!
Pari ärräpäätä tuli viljeltyä.

Urakoitsija jyrsi pinnan betonille ja kostea alue saa kuivua luonnollisin keinoin. Tämä on tietenkin taloyhtiön piikkiin menevä homma. Kiinteät rakenteet ja niiden mahdolliset virheet kuuluvat taloyhtiölle. Tässä on kyseessä - onneksi - vain kondessioilmiö. Tätä kirjoittaessa tuo kohta on jo lähes kuiva.

Keittiön tasoon ei enää löytynyt alkuperäistä, kirsikkasävyistä peitelevyä, joten päätimme laitattaa tilalle valkoista. Se ehkä näyttää hieman oudolta, mutta sisustustarralla siitä saadaan elävä ja persoonallinen. Ideoita kuviolle?

Eli kuten huomaatte, aina mennään eteenpäin ja maaliviiva näkyy jo. :)

Iso kiitos Jimille, joka jyrsi viikonloppuna keittiön uusittavat laattasaumat auki. Vanhat olivat saaneet iskuja ja tummenneet ruokatahroista. Ei kun uutta tilalle jo tänään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti