keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Asian vierestä: Lomablogi osa 3., Espanja, Lloret de Mar

Matkapäiväkirja, osa 3. 
8.6.2016

Ei raportoitavaa. Kylään tuli mr. Hangover, joka pakotti minut ottamaan rauhallisesti, eli nukkumaan iltapäivään asti. (Hangoverin kaverin, Jamesonin syytä kaikki)
Emme siis päässeet rannalle vielä tänään, mutta ei se mitään. Viihdyimme varsin mainiosti altaiden luona Mojitoa juoden ja kirjoja lukien.

Allasnäkymiä. Hotellin alue on todella laaja (ja mutkikas)

Lähimarketista piti hakea vettä (ja olutta) huoneeseen, ja tupankia vaimolle. Yllättävää on se, ettei tupakkaa myydä läheskään kaikissa marketeissa. Joidenkin baarien nurkissa on tupakka-automaatteja, joista voi kolikoilla ostaa askeja. Marlboro, punainen, maksaa 5 €. Sikareja en ole löytänyt vielä mistään.
Niin, ja se Jameson: 0,7L/17.95€.

Pakollinen palmukuva. Koivuja voi sitten sitten Suomessa kuvata. 

Edellisessä tekstissä ehdin jo kehua noutopöydän antimia (aamupala, lounas, päivällinen). Se ei ole pettänyt kertaakaan. Täällä voi oikeasti syödä ”vahingossa” terveellisesti ja täyttävästi. Pelkkä alkupala/salaatti -kattaus on niin laaja ja hyvä, että se riittäisi. Noutopöytien maut ovat kohdallaan ja vaihtoehtoja on moneen eri lähtöön: lihaa, kalaa, kanaa, äyriäisiä ja vihanneksia monella eri tavalla valmistettuna ja esille laitettuna. Täällä voit myös heittäytyi vegaaniksi huomaamattasi. J
Henkilökunta osaa myös asiansa. Juomat tarjoillaan pöytiin.
Ateria-aikojen ulkopuolella kolmekin baaria tarjoaa juomaa, leipiä ja pikkusuolaista aamusta iltaan. Työläämmät drinksut (esim. Mojito) ja arvokkaammat alkoholit maksavat pari euroa, mikä on kuitenkin vähän ottaen huomioon, että täällä ei mittoja käytetä. Viinaa tulee mukiin ihan riittävästi.

Kyllä. Nuokin altaat ovat hotellin alueella.

Suurin moite hotellille on Wi-fi:n hitaus. Huoneessa se ei toimi ollenkaan. Tottahan rahalla saa kaistaa, mutta perus wi-fi on surkea. Surkea!


Huomenna uusin voimin liikkeelle. J

Buenos tardes!

1 kommentti:

  1. Hauskaa iltalukemista ja hienoja kuvia, kiitos authorille! Alku aina hankalaa-olisi meikän pinna palanut jo useaan otteeseen-mutta nastaltahan tuo hotellialueenne vaikuttaa. Hyvää lomaa ja toipumisia mrs polvelle ja mr hangoverille.

    VastaaPoista