tiistai 14. kesäkuuta 2016

Asian vierestä. Lomablogi osa 5. Back in Finland

Matkablogi, osa 5.
14.6.2016

Menkää Espanjaan. Se on helppoa, sanotaan.
Ottakaa pakettimatka. Se on helppoa, sanotaan.

Jaa-a...
Sekä menomatka, että tulomatka kestivät kummatkin n. 12 tuntia. Heräsi ajatus, että sillä ajalla matkustaisi ehkä hieman pidemmällekin.

Matkan helpoin osuus: lento. Vueling oli lentoyhtiömme.

Ooo! Laivoja.
Kuten olen jo maininnut, olemme päässeet huomattavasti helpommin (ja monesti nopeammin) kohteeseen kun olemme itse hoitaneet kaiken: lennot, kuljetukset ja hotellit.

Ja nyt seis! Tämä ei ole narinablogi. Matka oli kaikkinensa kokemisen arvoinen ja kohde mitä mainioin.

Do you wanna ride with banana? Sí, plátano, señor.

Tässä yksi ryhmä niitä mini-palloilijoita. Ryhmä koossa vielä hetken. Toivon koko sydämestäni, että näistä kasvaa isona jalkapalloa lajina kunnioittavia oikeita faneja ja pelaajia, eikä niitä idiootteja ja mulkkuja, jotka pilaavat EM-kisojen ja omien joukkueidensa maineen Ranskassa.

Okei. Paluumatka.
Taas bussi ei muka mahtunut meidän hotellin eteen, vaan meidän piti kävellen kiertää toisen hotellin edustalle kyytiin. (väite on absurdi, koska hotellimme edessä seisoi jatkuvasti isoja turistibusseja)
Matka Barcelonan lentokentälle kesti noin 2 tuntia. Siellä sitten seisottiin jonottamassa Vuelingin tiskille melkein puolitoista tuntia. Harmittaa, etten ottanut kuvaa siitä ihmismassasta, mutta voin sanoa, että kyllä oli porukkaa. Ja minä osaan aina valita sen jonon, jossa on kaikenmaailman säätäjää...

Yksi edellisen illan juhlijoista lepäsi penkilllä lähtöaamuna.
Ei kaikunut kannatuslaulut, korkeintaan kuorsaus.
Jonottamisesta huolimatta Barcelonan kenttä toimii niin kuin pitää. Portille päästiin suht' helposti ja sitten se perinteinen: Lento myöhässä. Yllätys! Lopulta lento oli myöhässä tunnin, mistä iso aika vietetiin koneessa istuen ja ihmetellen, että miksei turbiinit tuuppaa putkea ilmojen teille.

Rakas kameralaukkuni (kiitos edelleen, Miikka A.) on ottanut hittiä vuosien saatossa, joten kirkas pakkausteippi on tarpeen. Pitääpä keksiä joku ratkaisu lisätä laukun elinikää...

Helsinkiä pilvien korkeudelta. Kotimatkalla.

Menkää Espanjaan, sa... Minä sanon. Se kannattaa. Ehdottomasti.
Mutta rakentakaa itse matkanne. Se on internet-aikakaudella helppoa. Vaatii hieman aikaa ja selvittämistä, mutta siitä se seikkailu alkaa. :)

Me seikkaillaan huomenna eksoottiseen Tallinnaan! Ja blogia pukkaa sieltäkin, uskoisin.

Horale, vatos!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti